Vervoer

Met de Auto

Vanuit Zwolle - Heino
Komende vanuit de richting Zwolle-Heino vanaf de N35 en rijdend op de Heinoseweg gaat u bij het eerste kruispunt met stoplichten - 'kruispunt Bos' in de Raalter volksmond - rechtsaf de Nieuwe Deventerweg op. Dat is de N348. Na ongeveer 100 meter gaat u het spoor over en op de rotonde neemt u de derde afslag. Na 200 m. op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag: Zwolsestraat. Blijf deze weg volgen tot net voorbij het gemeentehuis, dat u aan uw linkerhand ziet liggen. Neem dan de eerste weg naar rechts (Westdorplaan). Na 150 m. is links van u de Domineeskamp: start- en finishlocatie. 

 

Vanuit Ommen – Lemerveld
Komende vanuit de richting Ommen - Lemelerveld vanaf de N348/N35 gaat u bij de stoplichten rechtsaf richting Zwolle. Bij het eerste kruispunt met stoplichten gaat u linksaf de Nieuwe Deventerweg op. Dat is de N348. Na ongeveer 100 meter gaat u het spoor over en op de rotonde neemt u de derde afslag. Na 200 m. op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag: Zwolsestraat. Blijf deze weg volgen tot net voorbij het gemeentehuis, dat u aan uw linkerhand ziet liggen. Neem dan de eerste weg naar rechts (Westdorplaan). Na 150 m. is links van u de Domineeskamp: start- en finishlocatie

Vanuit Nijverdal
Komende vanuit de richting Nijverdal vanaf de N348/N35 vanaf de Nijverdalseweg. Deze weg gaat over in de Heinoseweg. bIj het eerstvolgende kruispunt met stoplichten slaat u linksaf de Nieuwe Deventerweg in. Dat is de N348. Na ongeveer 100 meter gaat u het spoor over en op de rotonde neemt u de derde afslag. Na 200 m. op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag: Zwolsestraat. Blijf deze weg volgen tot net voorbij het gemeentehuis, dat u aan uw linkerhand ziet liggen. Neem dan de eerste weg naar rechts (Westdorplaan). Na 150 m. is links van u de Domineeskamp: start- en finishlocatie. 

Vanuit Deventer
Komende vanuit de richting Deventer vanaf de N348 Nieuwe Deventerweg neemt u de eerste afslag rechts en rijdt u de Westdorplaan in. Bij de bocht van de asfaltweg buigt u linksaf. Na ongeveer 250 m, ziet u de Domineeskamp (start- en finishlocatie) aan uw rechterhand.

Vanuit Wijhe
Komende vanuit Wijhe vanaf de Wijheseweg de N756 neemt u op de rotonde de tweede afslag en u rijdt de Burgemeester Kerssemakersstraat in. Deze straat rijdt u helemaal uit. Aan het einde van deze straat slaat u rechts af. U bevindt zich dan op de Westdorplaan. Blijf deze weg volgen tot het tweede kruispunt. Links van u is de Domineeskamp: start- en finishlocatie.

Trein

Vanuit de richting Zwolle en Enschede is er een rechtstreekse treinverbinding naar NS-station Raalte. Deze gaat 2 keer per uur.

Voor meer informatie: www.ns.nl

 

 

Bus (Syntus)

162: Raalte - Lemelerveld - Ommen
165: Raalte - Wesepe - Schalkhaar - Deventer (station)
166: Raalte - Heino - Wijthmen - Zwolle (station)

Buurtbus (Syntus)

563: Raalte - Broekland - Tongeren - Wijhe

Looproute vanaf NS-station Raalte

Start-finishterrein 10 minuten

  1. Vertrek in zuidoostelijke richting op de Ceintuurbaan naar Korenstraat (36 m)
  2. Sla rechtsaf naar de Korenstraat (290 m)
  3. Weg vervolgen naar Kruisstraat (150 m)
  4. Sla rechtsaf naar de Kerkstraat (60 m)
  5. Sla linksaf naar de Herenhof (54 m)
  6. Flauwe bocht naar rechts om op de Herenhof te blijven (28 m)
  7. Sla linksaf om op de Herenhof te blijven (16 m)
  8. Sla rechtsaf om op de Herenhof te blijven (83 m)
  9. Sla rechtsaf naar de Munstersestraat (21 m)
  10. Sla linksaf naar de Domineeskamp (71 m)