2de ASW4D vanaf nu te bestellen

12 juli 2021

De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 krijgt met deze wandelgids in 2021 een waardig opvolger. De makers hebben in nauwe samenwerking met onze organisatie vier routes in de vorm van een achtje ontwikkeld. Dit biedt je de mogelijkheid om na tien kilometer wandelen te besluiten de boel de boel te laten en neer te strijken op een Sallands terras of door te lopen over nog eens tien prachtige kilometers door het lommerrijke Salland en dan alsnog op datzelfde terras een welverdiende versnapering tot je te nemen. En dat vier dagen lang! In een periode die jezelf schikt.

Unieke pin
De bijgeleverde unieke pin verzilver je door per ‘achtje’ twee keer te stempelen. Een volle stempelkaart geeft jezelf het recht deze prachtige pin op te spelden en met de borst vooruit gewoon nog een dagje extra in het prachtige Salland rond te dolen. En met de aanschaf van deze gids draag je ook nog eens bij aan het behoud van het Sallandse Landschap: een win-win-situatie. Ook aan deze alternatieve vierdaagse hangen nog leuke prijsjes. Deze gaan we na 1 augustus op deze website bekend maken. Tot 1 augustus kun je namelijk nog volop stempelen op de routes van de 1ste alternatieve SW4D.

Exemplaar inzien – voorverkoop gestart
De 2de ASW4D kun je inzien via de website van onze uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. De gids is deze maand in de voorverkoop € 10,- excl. € 1,95 verzendkosten. Vanaf 1 augustus is de prijs € 14,- excl. € 1,95 verzendkosten.
Vanaf begin augustus is de gids ook weer verkrijgbaar op de bekende Sallandse verkooppunten.

De échte SW4D
Of de échte SW4D – de 14de editie 19 t/m 22 oktober 2021 – doorgaat? Vooralsnog blijven we ons inzetten en hopen van ganse harte dat het tegen die tijd allemaal weer kan. Blijf onze website of socials in de gaten houden voor de laatste berichtgeving. En tot die tijd blijf vooral veilig wandelen en houd je conditie op peil met de alternatieve SW4D.

2de ASW4D vanaf nu te bestellen
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.