Geen échte in 2021, wel de alternatieve

6 augustus 2021

Het bestuur van de stichting Salland Wandelvierdaagse is deze week bijeen geweest om met elkaar de mogelijkheden te bespreken voor de fysieke SW4D van 19 t/m 22 oktober 2021. Hoe graag wij ook met elkaar het wandelevenement vorm willen geven, moeten wij vaststellen dat de Sallandse Wandelvierdaagse in 2021 niet doorgaat.

Bovenaan staat voor ons altijd de veiligheid van de deelnemers én onze vele vrijwilligers. Het virus blijkt nog niet onder controle te zijn en dat brengt veel onzekerheden met zich mee. Daarnaast maken de richtlijnen vanuit de overheid het organiseren van evenementen als de SW4D tot 1 september niet mogelijk. Dit respecteren wij en sterker nog hier hebben wij alle begrip voor.

Wij verwachten niet dat er op korte termijn grote veranderingen in de richtlijnen komen, om nog helemaal niet te spreken hoe wij als organisatie om moeten gaan met onze activiteiten in de tent, tijdens het wandelen en op de rustpunten. Op dit moment is de enige zekerheid ‘de onzekerheid’ over het vervolg in het najaar. Wij willen en kunnen niemand belasten met deze onzekerheid. De tijd tikt door, wij zouden nu echt over moeten gaan tot het vastleggen van allerhande zaken voor ons gemoedelijke evenement. De risico’s op financieel gebied zijn hiervoor echter te groot en daarmee onverantwoord.

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij in de tussentijd niet stilzitten. Wij gaan kijken hoe wij toch aandacht kunnen schenken aan ons wandelevenement en zeker in de week van 19 t/m 22 oktober. Houdt u hiervoor de website en social media in de gaten!

Wandelgids Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse 2021-2022

Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar voor mooie, nieuwe verrassende routes gezorgd en hebben deze voor u uitgeschreven en vastgelegd in een eigen wandelgids. Dit jaar zijn er vier wandelroutes met ieder ‘een eigen achtje’. Hierdoor zijn er ineens meer mogelijkheden om routes in delen te lopen, ook als gezin. De bekende boekjes zijn via bekende verkooppunten in de regio te koop. Tevens zijn ze te bestellen via onze website www.sw4d.nl

Het boekje is goed om zelf te hebben, maar zeker ook leuk om als attentie of cadeau aan iemand te geven.

Wij zien u graag weer terug bij de volgende editie, 18 t/m 21 oktober 2022. Blijf lekker wandelen in de tussentijd en bovenal gezond!

Geen échte in 2021, wel de alternatieve
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.