Nieuwe afstand 12km en doorkomst in Lierderholthuis

11 mei 2018

In de afgelopen maanden is achter de schermen veel werk verzet om een nieuwe editie van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) in de steigers te zetten. De 11de editie zal plaatsvinden in de herfstvakantieweek van 23 t/m 26 oktober 2018. Traditiegetrouw wordt de inschrijving geopend op 1 mei via deze website. 

Een spectaculair onthaal in Lierderholthuis

De routemakers van de SW4D hebben al vele kilometers achter de rug. In de winter en het voorjaar is het nodige veldwerk geleverd. “Altijd zijn we weer op zoek naar nieuwe en verrassende tracés in de prachtige Sallandse natuur”, aldus Willem Spijker (kaderlid routes). Dit alles onder het motto ‘wat goed is, houden we er in en waar we kunnen verbeteren, zullen we dit niet nalaten’. Waar de wandelaars veel van zullen merken is de nieuwe doorkomst in Lierderholthuis op dag 1. Zowel de 20 als 40 km route gaan beleven waar een klein dorp groot in kan zijn.

Een revolutionaire verandering is de introductie van een nieuwe afstand. ‘Al vele jaren een punt op de agenda’, aldus voorzitter Chris de Bont. ‘De vele verzoeken van wandelaars tijdens de 10de editie hebben de knoop doen doorhakken. De  SW4D is een nieuw kindje rijker, een 12 km route.’

Nieuwe afstand 12km en doorkomst in Lierderholthuis
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.