Palmares SW4D

17 oktober 2018

Voor iedere wandelaar die de Sallandse Wandelvierdaagse voltooit ligt een medaille te wachten en wel voor iedere jaargang een andere. De medailles t/m de 9e jaargang zijn uitgevoerd in gebrand zilver en vanaf de 10e verguld. De medailles zijn voorzien van een groen-paars lint, de huiskleuren van de SW4D. De medailles 1 t/m 4 zijn een eenvoudig kruis en voorzien van een cijfer. De vijfde medaille is een rijker uitgevoerd model en draagt geen cijfer. Hetzelfde model is gebruikt voor de 10e medaille, maar dan in vergulde uitvoering.

De herinnering aan de 6e t/m 9e en 11e t/m 14e jaargang is geen medaille maar een pin in gebrand zilver resp. verguld  die op het lint van de 5e resp. 10e medaille kan worden gehecht.

De voorstelling op de medailles is afgeleid van ons logo en verwijst naar de IJssel en/of een wandelpad. Op de 6e jaars pin prijkt het Goudhaentje, een eretitel die in 2012 door de gemeente Raalte aan de SW4D werd verleend. Op de 7e pin staat een wandelschoen, op de 8e een klaverblad verwijzend naar het gemeentewapen van Raalte, evenals de korenaar op de 9e pin.

De pins 11 t/m 14 zullen verwijzen naar de kenmerken van de vier wandeldagen: het IJssellandschap gesymbolseerd door molenwieken, de landgoederen gesymboliseerd door kantelen, de heuvelrug gesymboliseerd door een Luttenbergse klomp en het boerenland verbeeld in een trekker.

Voor het embleem 1000 Sallandse kilometers dient men een historie te hebben opgebouwd in onze administratie. Wanneer men naar eigen telling de 1000 km heeft afgelegd, kan men  zich aanmelden op info@sw4d.nl. Komt de claim overeen met  onze administratie dan wordt het embleem uitgereikt.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.