Rabo ClubSupport 2023 gaat van start!

4 september 2023

Stemperiode Rabo ClubSupport 2023 gaat van start!   

Jouw stem is geld waard; Stem SW4D!

Wellicht al reclame op TV gezien, maar vandaag is de Rabo ClubSupport-campagne 2023 van start gegaan! Stemperiode is van 4 tot en met 26 september.

De SW4D is een laagdrempelig evenement en wandelen is een uitstekende manier om mensen letterlijk in beweging te brengen voor een gezonde leefstijl.  De SW4D vindt het belangrijk dat het evenement toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. In het verleden was onze Wandelvierdaagse één van de eerste wandelevenementen, waarbij ook ‘dagdeelname’ mogelijk was.  We hebben 5 verschillende afstanden ( 8 – 12 – 20 -30 en 40 km), zodat er voor iedereen een geschikte afstand tussen zit.

Op Rabo clubsupport staat o.a.: “ Iedereen verdient een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.” SW4D is hiervoor een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te genieten van de natuur, bezienswaardigheden en cultuur in Salland.

Als Rabobank Salland lid bepaal jij of SW4D een financiële ondersteuning ontvangt door te stemmen tussen 4 en 26 September. Kortom:

Jouw stem is geld waard; Stem SW4D!

Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard!  Meer informatie hierover is te vinden op Rabo ClubSupport

Namens SW4D, alvast enorm bedankt!

 

Rabo ClubSupport 2023 gaat van start!
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.