SW4D dagelijks live te volgen

22 oktober 2018

Salland 1, de nieuwe Sallandse omroep voortgekomen uit het samensmelten van RTV Raalte, IJsselland TV en Airplay Olst-Wijhe, grijpt de Sallandse Wandelvierdaagse aan om een  meesterstuk neer te zetten. In de week van de Sallandse Wandelvierdaagse gaat de omroep dagelijks live reportages maken en in de avond samenvattingen verzorgen van het evenement dat duizenden wandelaars uit heel Nederland en België naar Salland trekt.

Kanalen
www.salland1.nl
Televisie:
Ziggo: Kanaal 45
KPN: Kanaal 1391

Dagelijks live lunchverhalen: ‘De Vierdaagse van Salland, één en al verhaal’
Presentator Lars Henning, die al jaren de SW4D kidsjournaals verzorgde, zal nu dagelijks vanaf 12:00 uur live verhalen de huiskamers binnenbrengen vanaf locatie. ‘Een geweldige uitdaging en met gezonde spanning kijk ik uit om al die boeiende verhalen op te halen, aldus Henning. De hele live operatie is maandenlang voorbereid met een heel team. ‘Alle puzzelstukjes  en expertises komen bij elkaar’, aldus SW4D bestuurslid Maaike Heethaar. Gerrit Vlogtman Beeld & Geluid en Sector IT zijn ingevlogen om de technische hoogstandjes te verrichten. ‘De eerste try-out zal ook live uitgezonden worden op maandag 22 oktober vanaf 14:00 uur als de eerste wandelaars de startkaarten komen ophalen.’

SW4D voor iedereen op de voet te volgen
Gedurende heel de week is de SW4D, dat plaatsvindt van 23 t/m 26 oktober, voor iedereen op de voet te volgen. Live via de website, TV en radio van Salland 1. Ook nieuw dit jaar zijn de grote LED schermen in het centrum van Raalte en op het SW4D start-finishterrein waarop de live-beelden getoond worden én er komt een liveverbinding met de Facebookpagina en website van de Sallandse Wandelvierdaagse.

’s Avonds herhalingen, vlogs en compilaties
Voor wie de SW4D niet live kan meebeleven is er elke avond vanaf 19:00 uur een uitgebreide herhaling. De kijkers van Salland 1 worden rijkelijk beloond met nog meer verhalen. De SW4D kids trappen af met de gemaakte vlogs. Ook de live lunch verhalen met Lars Henning worden in de avond herhaald, aangevuld met sfeerbeelden van ‘De dag van…..’ , spraakmakende vlogs van de meewandelende wandelreporters Jan Kassies en Gerard Velderman en fotoreportages.

Gezamenlijk avontuur
De samenwerking van de SW4D met Salland 1 is voor beide een avontuur en passend in het SW4D thema ‘een en al verhaal’. Hoe het ook uitpakt, men zal er erover vertellen, aldus SW4D voorzitter Chris de Bont. Ook de ogen van Richard Ardesch, woordvoerder namens Salland 1, sprankelen: ‘geweldig om zo’n prachtig evenement vol wandelende verhalen te omarmen. We gaan maximale inspanning verrichten om er gezamenlijk een succes van te maken’.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.