HEINO

woensdag 25 oktober 2023

De dag van Heino

Vandaag gaan we noordwaarts en het Hoftheater is daar het eerste rustpunt.  Deze schouwburg wordt door zijn vorm en intimiteit wel Klein Carré genoemd. Verderop komen we in Heino die deze dag rode woensdag heeft genoemd. Gastheer Co de Rood zou het aardig vinden als je ook iets roods zou dragen!

De kasteeltjes uit het wandellied verwijzen naar de landgoederen die rondom Heino ruim voorhanden zijn. Zo wordt het landschap sterk bepaald door de afwisseling van bos en landbouwgrond, het zogenaamde coulisselandschap. Namen en/of kenmerkende kleuren op raamluiken die je kunt tegenkomen zijn van Het Reelaer, Den Aalshorst, Den Alerdinck, ’t Rozendael of Het Nijenhuis en  De Vlaminckhorst.  Mede door deze omgeving zijn de routes erg afwisselend met verharde en onverharde wandelpaden en fraaie doorkijkjes.

Voor de wandelaars op de grotere afstanden ligt Hoonhorst ook nog op de route.

Online kaarten

De routes van de SW4D lopen door de prachtige natuur van de Salland. Routes zijn in goed overleg en zorgvuldig vastgesteld. Alleen op dag zelf zijn de GPX tracks van de route beschikbaar, word de route met pijlen aangegeven en zijn er verzorgingsposten op de routes. Deze online kaarten zijn slechts ter oriëntatie en illustratie. Klik op op gewenste route voor kaart.

12Km Rolstoelgebruikers

12Km Route

20Km Route

30Km Route 

40Km Route

GPX

De GPX bestanden zijn beschikbaar vanaf dinsdag 24 oktober - 15:00 uur tot woensdag 25 oktober - 18:00 uur.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.