Vervoer

Met de Auto

Vanuit Zwolle – Heino
Komende vanuit de richting Zwolle-Heino vanaf de N35 en rijdend op de Heinoseweg gaat u bij het eerste kruispunt met stoplichten – ‘kruispunt Bos’ in de Raalter volksmond – rechtsaf de Nieuwe Deventerweg op. Dat is de N348. Na ongeveer 100 meter gaat u het spoor over en op de rotonde neemt u de derde afslag. Na 200 m. op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag: Zwolsestraat. Blijf deze weg volgen tot net voorbij het gemeentehuis, dat u aan uw linkerhand ziet liggen. Neem dan de eerste weg naar rechts (Westdorplaan). Na 150 m. is links van u de Domineeskamp: start- en finish locatie.

Vanuit Ommen – Lemerveld
Komende vanuit de richting Ommen – Lemelerveld vanaf de N348/N35 gaat u bij de stoplichten rechtsaf richting Zwolle. Bij het eerste kruispunt met stoplichten gaat u linksaf de Nieuwe Deventerweg op. Dat is de N348. Na ongeveer 100 meter gaat u het spoor over en op de rotonde neemt u de derde afslag. Na 200 m. op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag: Zwolsestraat. Blijf deze weg volgen tot net voorbij het gemeentehuis, dat u aan uw linkerhand ziet liggen. Neem dan de eerste weg naar rechts (Westdorplaan). Na 150 m. is links van u de Domineeskamp: start- en finish locatie

Vanuit Nijverdal
Komende vanuit de richting Nijverdal vanaf de N348/N35 vanaf de Nijverdalseweg. Deze weg gaat over in de Heinoseweg. bIj het eerstvolgende kruispunt met stoplichten slaat u linksaf de Nieuwe Deventerweg in. Dat is de N348. Na ongeveer 100 meter gaat u het spoor over en op de rotonde neemt u de derde afslag. Na 200 m. op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag: Zwolsestraat. Blijf deze weg volgen tot net voorbij het gemeentehuis, dat u aan uw linkerhand ziet liggen. Neem dan de eerste weg naar rechts (Westdorplaan). Na 150 m. is links van u de Domineeskamp: start- en finishlocatie.

Vanuit Deventer
Komende vanuit de richting Deventer vanaf de N348 Nieuwe Deventerweg neemt u de eerste afslag rechts en rijdt u de Westdorplaan in. Bij de bocht van de asfaltweg buigt u linksaf. Na ongeveer 250 m, ziet u de Domineeskamp (start- en finish locatie) aan uw rechterhand.

Vanuit Wijhe
Komende vanuit Wijhe vanaf de Wijheseweg de N756 neemt u op de rotonde de tweede afslag en u rijdt de Burgemeester Kerssemakersstraat in. Deze straat rijdt u helemaal uit. Aan het einde van deze straat slaat u rechts af. U bevindt zich dan op de Westdorplaan. Blijf deze weg volgen tot het tweede kruispunt. Links van u is de Domineeskamp: start- en finish locatie.

Trein

Vanuit de richting Zwolle en Enschede is er een rechtstreekse treinverbinding naar NS-station Raalte. Deze gaat 2 keer per uur. Voor meer informatie kijk op ns.nl

Bus (RRReis)

165: Raalte – Wesepe – Schalkhaar – Deventer (station)
166: Raalte – Heino – Wijthmen – Zwolle (station)

Buurtbus (RRReis)

Lijn 516 Olst – Heeten – Raalte
Lijn 518 Lemelerveld – Luttenberg – Raalte
Lijn 563 Wijhe – Raalte
Voor meer informatie kijk op RRReis.nl

Looproute vanaf NS-station Raalte naar SW4D start-finishterrein (10 minuten)

  • Vertrek in zuidoostelijke richting op de Ceintuurbaan naar Korenstraat (36 m)
  • Sla rechtsaf naar de Korenstraat (290 m)
  • Weg vervolgen naar Kruisstraat (150 m)
  • Sla rechtsaf naar de Kerkstraat (60 m)
  • Sla linksaf naar de Herenhof (54 m)
  • Flauwe bocht naar rechts om op de Herenhof te blijven (28 m)
  • Sla linksaf om op de Herenhof te blijven (16 m)
  • Sla rechtsaf om op de Herenhof te blijven (83 m)
  • Sla rechtsaf naar de Munstersestraat (21 m)
  • Sla linksaf naar de Domineeskamp (71 m)
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.