Oefenroutes

Speciaal voor iedereen die nog even wil oefenen bieden we oefenroutes aan. De routes leiden je over mooie wandelpaden én langs aantrekkelijke adresjes. om even uit te rusten. Trek de wandelschoenen dus aan en ga op pad!

We hebben zelf een aantal fraaie oefenrondjes uitgezet:

Daarnaast zijn er in Salland nog veel meer mogelijkheden om al wandelend het nuttige met het aangename te combineren. Hieronder een overzicht.

Slingers van Salland

Wil je op ontdekkingstocht door Salland en de verhalen te weten komen achter de Sallandse landgoederen, boerderijen of de sagen en legenden? Wandel dan routes van Slinger van salland.

Naar de Slinger van Salland

Dwars door Salland

Door middel van wandelroutes willen zij het mooie Salland ontsluiten. De wandelingen gaan over gebaande paden, maar wijken er ook met liefde vanaf. Want er zijn zo veel plekken die je heel mooi aan elkaar kunt knopen op manieren waarvan je dat nog niet wist. Dwars door Salland is een platform waaraan iedereen zijn bijdrage kan leveren met zelfgemaakte routes, foto’s, historische verhalen, wat je maar wil toevoegen.

Naar Dwars door Salland

Landschap Overijssel

Samen met vrijwilligers heeft Landschap Overijssel zo’n 100 wandelroutes en bijna 50 fietsroutes ontwikkeld in prachtige gebieden in Overijssel. Je vindt ze op deze pagina. Diezelfde routes kun je ook downloaden via onze twee gratis routeapps. De wandelapp heet ‘wandelen in Overijssel’ en voor fietsers is er ‘fietsen in Overijssel’. Je vindt de apps in de Apple- en Playstore.

Naar Landschap Overijssel

Wandel.nl

Wandel.nl is een initiatief van Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). KWbN is de grootste wandelorganisatie van Nederland. Wij geloven dat wandelen bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger leven. Met wandel.nl willen wij zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en ondersteunen om in beweging te komen via wandelen.

Naar Wandel.nl

 

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.