Startbewijs en starttijden

In 2021 geen échte SW4D, maar wel de Alternatieve SW4D. Onderstaande info is alleen van toepassing voor de écht SW4D. Voor info over de Alternatieve SW4D, klik hier

Starttijden

Start DIRK 8 km (klik hier)
Start ZGR 12 km 11.00 tot 11:30 uur
Start NOBACH 20 km 09.30 tot 10.30 uur
Start  30 km 08.30 tot 09.00 uur
Start SNS Raalte 40 km 07.30 tot 08.00 uur

Starten en afmelden op de tweede tot en met de vierde wandeldag

Met uw startbewijs en de route controlekaart die u ontvangen heeft aan de finish van de eerste loopdag, kunt u de volgende dag starten voor de tweede wandeldag. U ontvangt telkens na het finishen een nieuwe route controlekaart voor de volgende loopdag.
Afmelden bij de finish dagelijks tot 17.30 uur. Afmelden na 17.30 uur is niet meer mogelijk.

Startbewijs

Op de maandag voor de start van de Sallandse Wandelvierdaagse, kunt u tussen 14.00 en 18.00 uur, uw persoonlijke startbewijs en de route controlekaart voor de eerste dag af te halen bij de start- en finishplaats aan de Domineeskamp in het centrum van Raalte. Op vertoon van uw deelnamebevestiging die u per e-mail heeft ontvangen, ontvangt u dan uw startbewijs en de route controlekaart voor de eerste loopdag.
Zonder dit startbewijs en de route controlekaart kunt u niet starten. Bent u maandag niet in de gelegenheid of bent u dan nog niet in Raalte, dan kunt u dinsdag ruim voor de starttijd uw startbewijs en routecontrolekaart afhalen.

Wijzigen van uw gegevens

Controleer meteen wanneer u uw bevestiging van deelname heeft ontvangen, of uw naam, geslacht en loopafstand overeenkomen met de gegevens van uw inschrijving. Zijn de gegevens niet correct weergegeven, geef dit dan door per mail naar het e-mailadres: inschrijvingen@sw4d.nl

Controle tijdens de tocht

Elke dag bij de start wordt uw routecontrole kaart geknipt ten teken dat u van start bent gegaan. Tijdens de wandeling dient u de controlekaart bij u te dragen en deze te tonen bij controleposten in de route. Bij iedere controlepost ontvangt u een 'knip' in de controlekaart. Op het eind van de dag wordt deze controlekaart gecontroleerd en ingenomen door het registratiebureau. Bij goedkeuring door de bureaulisten wordt uw routecontrole kaart verwerkt en wordt u officieel geregistreerd als gefinisht voor die dag. U ontvangt dan meteen de kaart voor de volgende dag. De vierdaagsedeelnemer, die op reglementaire wijze de wandeltocht volbrengt, ontvangt een medaille.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.