Startbewijs en starttijden

Starttijden  SW4D 2024

LET OP !!     I.V.M. wintertijd is de starttijd 12 Km en zijn de eindtijden vervroegd.

Afstandsnaam Afstand Starttijd
SNS Raalte route 40 KM 07:30 – 08:00 uur
Route 30 KM 08:30 – 09:00 uur
Nobach route 20 KM 09:30 – 10:30 uur
Zorggroep Raalte route

en rolstoelroute

 

12 KM

 

10:30 – 11:00 uur

Dirk kids route 8 KM 13:00 uur

Startbewijs/Inschrijfbewijs met QR code

Alle deelnemers die zich vooraf voor één of meerdere wandeldagen hebben ingeschreven, hebben bij hun inschrijving een bevestigingsmail ontvangen met een QR code. Deze QR code bevat voor SW4D alle informatie met uw deelname gegevens. Bij de inschrijvingsbalie vragen wij u uw QR code bij de hand te hebben. Dat kan op papier maar ook op uw telefoon. De QR code wordt gescand op de dag dat u meewandelt.

U hoeft op maandag dus niets op te halen of te scannen voor deelname SW4D.

Natuurlijk bent u wel welkom voor een kopje koffie en de nodige sfeer vooraf.

Na het scannen, op de wandeldag,  ontvangt u de route van de dag en de vertrouwde knipkaart waarmee u kunt wandelen. Tijdens de wandeling zal er nog ‘ouderwets’ geknipt worden. Als u na de wandeling weer terug bent in de tent dan gaat u weer als vanouds naar de inschrijfbalie. Hier wordt uw QR code wederom gescand en controleren we het knipbewijs.

Starten en afmelden op de tweede tot en met de vierde wandeldag

Iedere ochtend ontvangt u tegelijk met scannen uw startbewijs en de route controle-kaart. Afmelden bij de finish dagelijks tot 16.30 uur. Afmelden na 16.30 uur is niet meer mogelijk.

Wijzigen van uw gegevens

Controleer meteen wanneer u uw bevestiging van deelname heeft ontvangen, of uw naam, geslacht en loopafstand overeenkomen met de gegevens van uw inschrijving. Zijn de gegevens niet correct weergegeven, geef dit dan door per mail naar het e-mailadres: info@sw4d.nl

Inschrijven in de tent en ophalen knipkaart en route dagdeelnemers

Indien u een, twee of drie dagen wilt wandelen hoeft u zich niet perse in te schrijven. U kunt dan op maandagmiddag of de ochtend van uw wandeldag een kaartje kopen in de tent. U ontvangt dan de route en de controle-kaart (voor het knippen) en vervolgens gaat u lekker wandelen.

Heeft u zich nog niet ingeschreven  dan kan dat ook in de tent aan de Domineeskamp. Op maandagmiddag staan wij van 14:00 uur tot 17:30 uur voor u klaar om u te helpen met uw inschrijving en voor het kopen van een dagkaart.

Controle tijdens de tocht

Elke dag bij de start wordt uw route controle-kaart geknipt ten teken dat u van start bent gegaan. Tijdens de wandeling dient u de controle kaart bij u te dragen en deze te tonen bij controleposten in de route. Bij iedere controlepost ontvangt u een ‘knip’ in de controle-kaart. Op het eind van de dag wordt deze controle-kaart gecontroleerd en ingenomen door het registratiebureau. Bij goedkeuring door de bureaulisten wordt uw route controle kaart verwerkt en wordt u officieel geregistreerd als gefinisht voor die dag.  De vierdaagse deelnemer, die op reglementaire wijze de wandeltocht volbrengt, ontvangt een medaille.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.