Hotel De Zwaan

Overnachten bij Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte is puur genieten. Het hotel ligt midden in het centrum van Raalte. Tijdens de Wandelvierdaagse kunt u hier heerlijk ontspannen en u in de watten laten leggen door het personeel. De rustgevende kamers, prachtige omgeving, het verwarmde binnenzwembad, het sfeervolle restaurant en het gastvrije personeel zullen ervoor zorgen dat de nachten die u bij ons verblijft onvergetelijk zijn.

Wandelarrangement
Er even tussenuit om de SW4D te lopen? Wij hebben voor het hele jaar arrangementen om het mooie Salland aan u te laten zien.

Boek nu onze 2, 3, 4 of 5 daagse half pension Salland arrangementen vanaf € 63,- p.p.p.d. Op basis van een tweepersoonskamer en tweepersoonsgebruik.

De arrangementen zijn inclusief:

- Uitgebreid Sallands ontbijtbuffet
- 4 gangen diner
- Koffie- en theefaciliteiten op de kamer
- Overdekt zwembad
- Parkeren bij het hotel

Arrangement SW4D 2023
Voor het jaarlijkse SW4D evenement hebben we een speciaal SW4D arrangement gemaakt met een tarief vanaf € 77,50 per persoon per nacht. Dit arrangement is inclusief ontbijt en diner.
Helaas zijn we op dit moment volgeboekt voor de Wandelvierdaagse van 2023. Mocht u interesse hebben kunnen we u altijd op de wachtlijst plaatsen. Mocht er een plek vrijkomen, zullen we contact met u opnemen.

Bel (0572 363738) of mail (reserveren@hoteldezwaan.com) ons voor de beschikbaarheid.

Familie Poppe & medewerkers Hotel de Zwaan in Raalte

 
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.