Raalte Wandel Challenge

10 september 2023

Een wandeling maken kost energie. Sommige mensen hebben deze energie niet van nature, omdat er mogelijk een chronische ziekte onderligt (bijv. diabetes, COPD, hart- of vaatziekte).

Het Sportbedrijf Raalte organiseert sinds 2022 de Raalte Wandel Challenge, zo ook dit jaar 2023. De Wandel Challenge is onderdeel van de ‘Nationale Diabetets Challenge’ van de Bas van der Goor Foundation.

Het Sportbedrijf Raalte bereidt deelnemers aan de Raalte Wandel Challenge gedurende 20 weken voor op het deelnemen aan een dagdeelname van de Sallandse Wandelvierdaagse.

Heel uniek en speciaal en hoe mooi dat ook deze personen een wandelevenement kunnen beleven.

Op donderdag 26 oktober gaat het gebeuren! Er zullen deelnemers zijn die in staat zijn om na de begeleiding vooraf door het Sportbedrijf de 12 km te lopen. Andere deelnemers aan de Raalte Wandel Challenge zullen mogelijk 6 km wandelen. Voor iedereen een eigen prestatie en maatwerk.

Samen met het Sportbedrijf Raalte gaan wij als SW4D dit faciliteren en mede mogelijk maken.

Wij zullen een bus regelen om de deelnemers naar hun vertrekpunt te brengen om zo op eigen kracht de finish te halen. En reken maar dat het behalen van de finish voor sommige deelnemers net zo’n groot moment is als de afsluitende dag van de Nijmeegse Vierdaagse.

Mocht u mee willen doen aan de Raalte Wandel Challenge dan kunt u zich aanmelden bij Tom Bloo van het Sportbedrijf Raalte (tom.bloo@sportbedrijfraalte.nl, mobiel 06-23508261).

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.