Kidsroute open voor alle kinderen

14 september 2023

Deelname aan de kidsroute voor alle kinderen dankzij de Stichting Leergeld Raalte.

De route van de 8 km is speciaal ingericht voor kinderen. We gaan wandelen door Raalte en op de route doen wij speciale plekken aan, waar (sport)verenigingen zich ook presenteren.

Rond 12 uur kunnen de kinderen al op het terrein komen om te spelen en te knutselen. Na een gezamenlijke start, wordt er gewandeld. De kinderen en hun begeleiders krijgen onderweg wat te eten en te drinken. Er wordt samen gewandeld, waar nieuwe vriendschappen ontstaan of uitgebreid worden.

Een heerlijke tijdsbesteding in de herfstvakantie en even lekker weg achter de tablet en de buitenlucht in van 12.00 – 15.30 uur. Een wandelevenement organiseren gaat altijd gepaard met kosten. Ondanks dat wij deze laag houden, weten wij ook dat de kosten voor deelname niet voor alle gezinnen mogelijk zijn. Tegelijkertijd weten wij ook dat juist deze gezinnen in een vakantieperiode graag naar activiteit willen gaan om zo de vakantie in te vullen.

In overleg met Stichting Leergeld Salland is het voor gezinnen die bekend zijn bij en met deze organisatie mogelijk om ‘gratis’ deel te nemen aan de kidsroute van de SW4D.

Bij de locatie van Stichting Leergeld is het voor de ouder mogelijk om een deelnamebewijs voor de kinderen op te halen. Daar wordt dan uitgelegd hoe de ouder als begeleider kan deelnemen, want natuurlijk regelt u als ouder dat er een begeleider met uw zoon/dochter meewandelt.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.